Informace o zpracování osobních údajů

  • Český olympijský výbor, spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou L 4600, se sídlem Benešovská 1925/6, 101 00 Praha 10, IČ: 48546607 (ČOV)

  • Česká olympijská a.s., společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou B 5522, se sídlem Benešovská 1925/6, 101 00 Praha 10, IČ: 25268708 (ČO)

  • Olympic Festival s.r.o., společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 280234, se sídlem Benešovská 1926/6, 101 00 Praha 10 (OF)


ČOV, ČO a/nebo OF zpracovávají v rámci svých činností a předmětů podnikání Vaše osobní údaje v souladu a za podmínek stanovených nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - GDPR), zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném a účinném znění, a dalšími právními předpisy.

GDPR je dostupné zde.

Obecná směrnice o zpracování osobních údajů v rámci ČOV, ČO a/nebo OF je dostupná zde.

Směrnice o ochraně osobních údajů v rámci kamerového systému ČOV, ČO a OF je dostupná zde.

Konkrétní účely zpracování osobních údajů, kategorie subjektů údajů, rozsah zpracovávaných osobních údajů, dobu zpracování a uchování osobních údajů, formu zpracování osobních údajů, osoby oprávněné a odpovědné za zpracování osobních údajů, informace o zpracovatelích nebo příjemcích osobních údajů, případném předávání osobních údajů do zahraničí, základní technická a bezpečnostní opatření, právní tituly zpracování osobních údajů a další informace o zpracování osobních naleznete v rámci příslušných webových stránek a dokumentů jednotlivých dílčích činností a projektů ČOV, ČO a/nebo OF.

V případě jakýchkoliv otázek týkajících se zpracování Vašich osobních údajů v rámci ČOV, ČO a/nebo OF se neváhejte obrátit na odpovědnou osobu:

JUDr. Jan Exner
exner@olympic.cz
+420 604 650 546

video / foto dne

pic02

Flash news

Biatlonisté ve štafetě čtvrtí

Necelých 30 sekund dělilo od medaile české biatlonisty ve smíšené štafetě. Běžci na lyžích v ní skončili pátí.

Sbírka medailí je kompletní

Běžkyně na lyžích Zuzana Holíková byla druhá ve sprintu a doplnila tak stříbrem českou medailovou sbírku.

Social hub

Olympijský tým

Olympijský kvíz: František Janda Suk byl na LOH v Paříží 1900 prvním diskařem v novodobé historii, který házel z otočky.

Olympijský tým

️ "Každý se dá porazit, záleží na momentálním výkonu a s tím musíte pracovat. Nejhorší je podceňovat své schopnosti." Jan Železný, trojnásobný olympijský vítěz. Už jste s ním četli tenhle inspirativní rozhovor? t.co/RV1lBsvs6C t.co/jb3Hir5Utr

Olympijský tým

24 let a stále drží ❗️ Fenomenální Jan Železný hodil 25. května 1996 na závodě v Jeně oštěp do vzdálenosti 98,48 metru. Dodnes ho nikdo nepřekonal. Sláva králi Janovi, železnému a zlatému! t.co/CcrE4RlDx7 t.co/sKV853QqmD

Olympijský tým

Přijeli na letní olympiádu s revoluční novinkou, která ovlivnila sportovní ! Podívejte se na TOP vynálezy z letních olympijských her. Mezi nimi je i jeden génius ☝️ ➡️ t.co/6yw5y4lEFM t.co/67yBTh4JOE